ماما هنا تاريخ التسجيل : 08/01/2012
| موضوع: طريقة بسكويت النشادر للشيف أحمد القاضي الثلاثاء أبريل 15, 2014 8:53 pm | |
| مقادير بسكويت النشادر 425 جم دقيق 150 جم ( ممكن نص سمنه من الفريزر ونص زبده من الثلاجه ) 150 جم سكر بودره 40 ملل لبن يدوب فيه 25 جم نشادر نص معلقه = 8جم بيكنج بودر 2 بيضه
الطريقه السكر مع الزبده والسمنه يضرب لغايه ما يهيش ويبقى لونه مائل للبياض نضع بيضه ونخلط حتى تختفى نضع البيضه التانيه ونضرب حتى تختفى نضع البيكنج بودر مع الدقيق وننزل عليهم مع اللبن المذاب فيه النشادر ونخلط حتى يتجانس ومش يلزق فى الايد ويشكل ويدخل الفرن على 150 درجه لمده 12 دقيقه تركه مهمه للشيف احمد البسكويت لما يفرش يبقى عيب من اتنين الاول كميه البيكنج بودر كتير التانيه كميه الدقيق قليله عايزه رشه دقيق زياده
تسهيلاً على زوارنا الكرام يمكنك الرد من خلال تعليقات الفيسبوك
|
|